Narudžbe

Prva prijava na MARINA STORES

Prijava je potrebne kako bi mogli u punom smislu koristiti usluge koje www.lalizasmontenegro.me nudi, poput online kupovine proizvoda. Neregistrirani korisnici nisu u mogućnosti izvršavati narudžbe.

Kako se registrirati?

U gornjem desnom uglu ekrana kliknite na “Dobrodošli u Marina Stores” potom na “Registriraj se”. Tada će se na ekranu pojaviti formular kojeg je potrebno ispuniti. Za svaku buduću prijavu na stranicu ćete se prijaviti s vašom mail adresom I lozinkom. Nakon slanja formulara, na e-mail ćete dobiti mail potvrde. Nakon dovršenog procesa registracije, moći ćete s lakoćom koristiti naše usluge online trgovine.

Pretraga proizvoda po ključnim riječima

Na vrhu svake stranice nalazi se pretraživač u kojeg možete upisati naziv ili opis proizvoda kojeg tražite. Nakon što unesete ključne riječi, pojavit će se rezultati te možete odabrati koji proizvod želite pobliže vidjeti.

Pretraga proizvoda po kodu

U polje pretraživanja može se također utipkati I kod proizvoda pa će se isključivo taj proizvod pojaviti kao rezultat pretrage.

Košarica

Košarica sadrži proizvode I količine koje želite kupiti, dok ih ne obrišete ili dovršite narudžbu. Dok ste god prijavljeni košarica vam je na raspolaganju, a proizvode možete, ručno sačuvati da vas čekaju do slijedeće posjete. Kad god poželite, možete dodati nove proizvode u košaricu.

Promjena količine: Možete povećavati I smanjivati količinu određenog proizvoda klikom na   (-) ili (+)  te finalizirajući klikom na “Ažuriraj“

Brisanje proizvoda iz košarice: možete izbrisati proizvode koje ste odabrali klikom na “X” koji se nalazi lijevo od proizvoda.

Kad ste odredili koje proizvode želite kupiti, kliknite na “potvrdi narudžbu” kako biste mogli dovršiti proces odabirom načina plaćanja I dostavnim podacima te eventualnim komentarima,

Na samom kraju, kad ste upisali sve tražene podatke, kliknite na “dovrši narudžbu” kako bi poslali narudžbu na obradu. Odmah će se pojavit zahvala te će na vaš mail biti poslana kopija narudžbe.

Izmjena ili brisanje već podnesene narudžbe

U slučaju izmjena ili odustanka od narudžbe, molimo da nas kontaktirate prilažući slijedeće informacije: ime, prezime, adresa I broj narudžbe ( ukoliko ga imate).

Podrška

Tu smo za Vas! imate pitanja vezanih uz narudžbe, proizvode, slobodno nas kontaktirajte na gore navedene brojeve telefona.

Komentari

Cijenimo Vaše mišljenje! Ostavite komentare na proizvode koje ste kupili i pomognite na taj način ostalim kupcima.

Sigurno plaćanje

Kupujte online bez straha! Sve transakcije se obavljaju u sigurnom prostoru Societe Generale.

Jasni troškovi

Prije nego potvrdite plaćanje, sve će biti jasno izraženo, bez dodatnih skrivenih troškova.