Grupa LALIZAS

LALIZAS je 1982 godine osnovao gospodin Stavros Lalizas i to kao malu firmu koja proizvodi prsluke za spašavanje za profesionalne jedriličare.
40 godina kasnije, ta mala je postala velika renomirana kompanija, prisutna u 106 zemalja svijeta, s vlastitim proizvodnim pogonima, logističkim centrima, sa sjedištem u Pireju u Grčkoj.
LALIZAS proizvodi i distribuira više od 10.000 nautičkih proizvoda, sigurnosne opreme i ostalih artikala vezanih uz nautičke aktivnosti.  Proizvodnja, kvaliteta proizvedenog  te tradicija od 30 godina čini nas vodećom kompanijom za proizvodnju i distribuciju nautičke opreme u Europi.
Svi proizvodi su osmišljeni i proizvedeni u sjedištu s vrlo strogim kontrolama kvaliteta te potom distribuirani na prodajna mjesta. Na ovaj način konkurišemo cijenama, kontrolišemo proizvodnju pod ISO 9001 sertifikatima, pazimo na kvalitet kako bi se održao visoki internacionalni standard postavljen od strane Germanischer Lloyd, Bureau Veritas i Lloyd's Register.
Prisutnost u mnogim zemljama kao i kvalitet proizvoda učinili su LALIZAS poznatom kompanijom u nautičkom sektoru.

Podrška

Tu smo za Vas! imate pitanja vezanih uz narudžbe, proizvode, slobodno nas kontaktirajte na gore navedene brojeve telefona.

Komentari

Cijenimo Vaše mišljenje! Ostavite komentare na proizvode koje ste kupili i pomognite na taj način ostalim kupcima.

Sigurno plaćanje

Kupujte online bez straha! Sve transakcije se obavljaju u sigurnom prostoru Societe Generale.

Jasni troškovi

Prije nego potvrdite plaćanje, sve će biti jasno izraženo, bez dodatnih skrivenih troškova.